Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. İsmail Ergüneş, Tüm Canbeyleri Ziyaret Etti

Okunma: 7692
Sultangazi 18 Haziran 2022 21:24
Videoyu Aç Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. İsmail Ergüneş, Tüm Canbeyleri Ziyaret Etti
A
a

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. İsmail Ergüneş, İstanbul Sultangazi'de Tüm Canbeyler Dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş şöyle konuştu. “Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış Tüm Canbeyliler adına Sayın Bakanımıza hoş geldiniz safalar getirdiniz diyorum. Dernek olarak yaptığımız çalışmalar üyelerimiz tarafından çok beğenilmektedir. Bugüne kadar birçok bakanı ve milletvekilini derneğimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Hem güzel Adıyaman’ımızın hem de yaşadığımız Sultangazi’nin sorun ve ihtiyaçlarını bakanlarımızla istişare etmek ve çözüm yolları aramak için böyle bir buluşmaya ihtiyaç vardı. Bizi kırmayarak davetimize icabet eden değerli bakanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.



AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu şunları söyledi. “ Bütün dünyada yaşanan ekonomik krizin etkileri ülkemizde de hissedilmektedir. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız Allah’ın izniyle bununda üstesinde gelecektir. Dünya genelinde petrole gelen zam tüm ürünlere olumsuz yansımaktadır. Faiz lobileri iç ve dış güçlerin etkisiyle yaşanan olumsuzluklar karşısında dim dik duran halkımız bunu düzeltecek tek güç olarak yine AK Partiyi görmektedir. Ve tercihini bu yönde kullanmaktadır” dedi.



Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, AK Parti iktidarında Aile ve Sosyal Hizmetler alanında büyük bir çalışma sergilendiğini söyleyerek, Tüm Canbeyler dernek üyelerinin yönelttiği soruları içtenlikle cevapladı.



Bakan Yardımcısı Ergüneş, Bu ülkede şer odakları birçok oyunu devreye sokarak iktidarımızı yıpratmak için elinden geleni yapmaya çalıştı. Ancak halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla yola çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde halkımızın refah ve mutluluğu için yapılan çalışmalar takdir toplamaya devam ediyor.
Bizim iktidarımız öncesi insanlar kendi engelli çocuklarını bir utanç olarak algıladıkları için eve hapsederken bizim iktidarımızda engelli aylığı bağlanan bireyler değerli birer unsur haline dönüştü. Ağır engelli olan vatandaşlarımıza verilen yüzde doksan engelli raporu sonrası ve yakınlarına bağlanan evde bakım ücreti engelli vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermiştir” dedi.
Toplantıya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. İsmail Ergüneş, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Dumlu Dernek Başkanı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kurkut ve yüzlerce vatandaş katıldı.










 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat