Adıyaman Taşkale Çiğköfte’nin Eşsiz Lezzeti Başka Bir Yerde Yok

Okunma: 64785
Sultangazi 26 Ocak 2021 01:10
Videoyu Aç Adıyaman Taşkale Çiğköfte’nin Eşsiz Lezzeti Başka Bir Yerde Yok
A
a

Çiğköfte denince akla gelen ilk isim Adıyaman Taşkale Çiğköfte müşterilerini lezzetin doruklarına çıkarıyor. “ Taşkale Çiğköfteye gelenler damak zevkini anında fark ediyor. Çünkü bu lezzeti başka hiçbir yerde bulamıyor.

Çiğköfte denince akla gelen ilk isim Adıyaman Taşkale Çiğköfte müşterilerini lezzetin doruklarına çıkarıyor. “ Adıyaman Taşkale Çiğköfteye gelenler damak zevkini anında fark ediyor. Çünkü bu lezzeti başka hiçbir yerde bulamıyor.

Açıldığı günden bu yana müşterilerine sundukları lezzetli çiğköfte ile gündeme gelen Adıyaman Taşkale Çiğköfte, güler yüzlü personeli ve hijyene önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Acılı, acısız çiğköfte çeşitleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden Adıyaman Taşkale Çiğköfte hizmette sınır tanımıyor. Temizlik ve hijyen yönünden gönül rahatlığı ile tercih edilecek yerlerin başında gelen Taşkale Çiğköfte günlük taze ve lezzetli sebze ve lavaş ile müşterilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
 
Cebeci Mahallesi 2556 Sokak No: 77 -  S Caddesi Sultangazi / İstanbul adresinde nezih bir aile ortamında çalışmalarını sürdüren Adıyaman Taşkale Çiğköfte şubesi müşteri memnuniyetini ve hizyen kurallarına uyarak en kalifiye elemanlarla sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktadır.


Çiğköfte denince akla gelen ilk isim organik malzemelerle harmanlanan Adıyaman Taşkale çiğköfte, bir birinden taze ve leziz yiyecek ve içecekleri değerli Sultangazili hemşerilerimize bu lezzetleri tattırmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Cebeci Mahallesi 2556 Sokak No: 77 -  S Caddesi Sultangazi / İstanbul adresinde ki mekanımıza tüm Sultangazililer davetlidir.

Firma yetkilisi şunları söyledi. “tecrübeli ve deneyimli ustaların ellerinde harmanlanan çiğköfte yapıyoruz. Bizim için sağlıklı ürünler sunmak birinci önceliğimizdir. İşyerimiz de hijyen konusuna çok dikkat ediyoruz. Gelen müşterilerimiz bunu yakından görüyor. Gönül rahatlığıyla çiğköfte çeşitlerimizden yiyerek mekanımızdan ayrılıyorlar” dedi.



Cebeci Mahallesi 2556 Sokak No: 77 -  S Caddesi Sultangazi / İstanbul
 
Alo.paket 05060930202
 
Danışma hatı 08503029002
 
www.taskalecigkofte.com
 
www.taskalecigkofte.com.tr
 
 
 
 
 
 
1000
icon
Savaş Coşkun 18 Şubat 2021 16:47

bu lezzet gerçekten mükemmel

0 1 Cevap Yaz
Adıyaman Taşkale çiğköfte

Savaş bey Teşekkür ederiz

0 1
Melike Demirhan 9 Şubat 2021 23:19

Çok güzel bir tat. Herkesin mutlaka tatmasını isterim.

0 1 Cevap Yaz
Adıyaman Taşkale çiğköfte

Melike hanım teşekkür ederiz

0 1
Yakup Aslan 4 Şubat 2021 02:01

Muhteşem bir lezzet. İlk kez tadım hayran kaldım. yapanların eline sağlık.

0 1 Cevap Yaz
Adıyaman Taşkale çiğköfte

Yakup bey Teşekkür ederiz

0 2
Mikail yetkin 23 Ocak 2021 01:08

Mükemel lezet adıyaman Taşkale çiğ köfte

1 1 Cevap Yaz
Mikail yetkin

Mikail bey Teşekkürler ilginiz için

0 1
Adıyaman Taşkale çiğköfte

Mikail bey Teşekkürler ederiz

0 1
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat