Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Oscar Melih'i Ev Sahibi Yapıyor

Okunma: 5344
Sultangazi 13 Ekim 2021 19:33
Videoyu Aç Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Oscar Melih'i Ev Sahibi Yapıyor
A
a

Adıyaman Sivil toplum kuruluşları her konuda olduğu gibi kış sezonunda evsiz kalan basın mensubu Oscar Melih'e sahip çıkıyor. Sutepe Derneği Başkanı Ahmet Baytemur ve Kurucu Başkan Aziz Karataş, Eski Başkan Mustafa Karataş ve Mertas Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karataş başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu yardım için kolları sıvadı.

Sosyal alanda yürütülen çalışmalarla adından söz ettiren Adıyaman sivil toplum kuruluşları başlatmış oldukları kampanyayla hayırlı bir hizmete daha imza atmaya hazırlanıyor. Kampanyanın ilk gönüllüsü Adıyaman İli Gerger İlçesi Sutepe Köyü yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Ahmet Baytemur ve Kurucu Başkan Aziz Karataş, Eski Başkan Mustafa Karataş ve Mertas Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karataş 10 000 TL yardımda bulunarak kampanyayı başlatmış oldu.



 Adıyaman sivil Toplum Kuruluşlarının başlatmış olduğu bu kampanya çok ses getirecek. Ulusal düzeyde ses getirecek bu kampanyaya birçok sivil toplum kuruluşu destek olmak için harekete geçti. Adıyaman’ın STK’ları bu kış sezonunda evini tahliye etmek zorunda kalan Adıyaman’ın emektarı Oscar Melih’i yalnız bırakmıyor.  



Adıyaman İli Gerger İlçesi Sutepe Köyü yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Ahmet Baytemur, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “ Hemşerimiz, gönül dostumuz canımız ciğerimiz, basın emekçisi Oscar Melih’imiz kış ortasında barındığı evinden zorunlu olarak tahliye edilmiştir. Biz Adıyaman sivil toplum kuruluşları bu duruma seyirci kalamazdık. Karınca kararınca küçükte olsa 10 000 TL lik bir destekle kampanyayı başlatmış oluyorum. Diğer sivil toplum kuruluşları da bu duruma kayıtsız kalmayacaktır. Hemşerimize destek olmak onu kafasını sokabileceği bir eve kavuşturma iyiliklerin en güzeli olduğunu düşünüyorum. Şimdi birlik zamanı, şimdi iyilik ve destek zamanı diyerek sözlerini” noktaladı.  







1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat