Adıyaman Gönüllüler Derneğinden Çocukları Sevindiren Kampanya Hedefine Ulaştı

Okunma: 7843
Sultangazi 27 Nisan 2022 11:32
Videoyu Aç Adıyaman Gönüllüler Derneğinden Çocukları Sevindiren Kampanya Hedefine Ulaştı
A
a

Adıyaman Gönüllüleri Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında 23 Bin çocuğa 23 Bin oyuncak kampanyası hedefine ulaştı.

Adıyaman Gönüllüler Derneği, Kahta Kaymakamlığı ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “ Bu bayramda bir çocuğu da siz sevindirin” kampanyası düzenledi. 15 günlük kısa bir zaman diliminde gerçekleşen kampanya istenilen hedefe ulaştı. 23 Nisanda 23 Bin oyuncak 23 bin çocukla buluştu.



Adıyaman Gönüllüleri Derneği İstanbul’da başlattığı “23 Nisan da 23 bin çocuğa 23 Bin oyuncak” kampanyasın da elde ettiği başarı müthiş bir ses getirdi. 23 Nisan’da Adıyaman Gönüllüleri Dernek Başkanı Nihat Yılancı, Adıyaman Gönüllüleri Dernek Başkan Yardımcıları Harun Şarvan ve Mustafa Çimen Adıyaman’a giderek kendi elleriyle çocuklara oyuncaklarını dağıttı. Çocukların gözlerindeki ışıltı, yüreklerindeki sevgiyi gören Yılancı, dünyanın en büyük mutluluğu “ Bir çocuğu sevindirmektir” dedi.     



Hayırsever iş insanların, Sivil toplum kuruluşların katılımıyla yapılan kampanya ile 23 bin çocuğa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 23 bin oyuncak hediye edildi. Kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere teşekkür eden Adıyaman Gönüllüleri Derneği Başkanı Nihat Yılancı “ Bayramlar birlik ve beraberliklerin yaşandığı günlerdir. Hayırsever vatandaşlarımız, iş insanlarımız bunun en güzel örneğini gösterdi. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında bir çocuğu sevindirmenin en büyük sevap olduğunu bilen hayırseverler 23 Nisanda 23 Bin Çocuğa 23 Bin oyuncak kampanyasına çok büyük destek verdiler Allah hepsinden razı olsun.



Adıyaman Gönüllüleri Dernek Başkanı Nihat Yılancı, kampanyanın ardından son olarak şöyle konuştu. “ Başta Kahta Kaymakamımız olmak üzere, ilçe Milli Eğitim Müdürümüze, kampanyaya destek veren hayırsever iş insanlarımıza, Dernek yönetimimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine canı gönülden teşekkür ederim. Oyuncaklarını teslim ettiğimiz yüreği sevgi dolu çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Onları eğiten öğretmenlerime saygılarımı sunuyorum” dedi.















































1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat