Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu'ndan İmamoğlu'na Tam Destek

Okunma: 1945
Sultangazi 20 Ocak 2023 01:17
Videoyu Aç Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu'ndan İmamoğlu'na Tam Destek
A
a

Adıyaman ' Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tam destek verdi.

 İmamoğlu “ Ben, mertçe mücadeleyi seviyorum ”

Konuklarını Saraçhane’deki İBB Meclisi’nde ağırlayan İmamoğlu, siyasi iktidarın bazen yargı, bazen müfettiş, bazen de savcılar eliyle bir yanlışın içinde olduğuna vurgu yaptı. “Dilerim, temenni ederim; geri dönsünler” diyen İmamoğlu, “Siyaseten bana sağladığı menfaatin de gramını istemiyorum. Ben, mertçe mücadeleyi seviyorum. ‘Buradan elde ettiğim avantajla öne geçeyim’ diye bir arzum, talebim yok. Ben; marifetimle, ortaya koyacağım emeğimle, işimle mücadeleyi yapmayı isterim. Böyle bir mücadelede, öyle bir güzel yarışta da kim kazanırsa ona da saygı duyulur zaten” şeklinde konuştu.



İmamoğlu’na Destek Verenler Salona Sığmadı

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar, Başkan Vekili İsmail Akkaya, Başkan Yardımcısı Nihat Saltaş ve Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, farklı gerekçelerle soruşturmalara maruz bırakılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla Saraçhane’ye gitti. İBB’nin Saraçhane’deki ana yerleşkesinde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya binler katıldı. Salona sığmayan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri toplantıyı salonun dışındaki ekranlardan takip etti.



Adaletin Olmadığı Yerde Huzur Olmaz   

Toplandıkları İBB yerleşkesinin hem çalışanların hem de İstanbulluların evi olduğunu belirten İmamoğlu, “İnsanlar; eşitliğin, adaletin olmadığı yerde huzur bulamaz. Adalet, devletin esasıdır. Hatta ‘dinidir’ der Hazreti Ali. Çok önemli. Hava, su gibi bir şey. Adil olmayan bir ortamda, hiç kimsenin huzuru bulması mümkün değil” dedi.



Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet daha sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile resim çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.








 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat