ADIGER-FED DEPREM BÖLGESİNDE SICAK ÇORBA DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR

Okunma: 1927
Sultangazi 14 Şubat 2023 11:00
Videoyu Aç ADIGER-FED DEPREM BÖLGESİNDE SICAK ÇORBA DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) Kahramanmaraş Pazarcık merkezli şiddetli depremlerin ardından deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri enkaz altında kalan canların kurtarılması için yoğun uğraşlar verirken, ADIGER-FED 'de depremzedelere yönelik sıcak çorba dağıtımını sürdürüyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki 10 ilde yaşanan yıkımın yaraları sarılmaya çalışıyor. Depremin ikinci günü Adıyaman’a ulaşan Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki Başkan Vekili İsmail Akkaya ve Başkan Yardımcısı Nihat Saltaş bir yanda enkaz altındaki vatandaşların kurtarılması için çalışırken öte yandan depremzedelere sıcak çorba ikramında bulunuyor.


 
Kısa ve öz bir açıklama yapan Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, ”  Deprem bölgesindeki yaraları sarmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Deprem haberini alır almaz hemen harekete geçen Federasyonumuz Federasyon merkezimizde yönetimiyle bir araya gelerek depremzedeler için bir kampanya başlatmıştır. Ayrıca aldığımız karar doğrultusunda Aynı gün federasyon başkanı olarak deprem bölgesine gelme kararı alarak harekete geçtik. Depremin ikinci günü Adıyaman’a ulaştık. Elimizden geldiği kadarıyla enkaz çalışmalarına yardımcı olduk. Şimdi de depremzedelere durmaksızın çorba ve gıda maddesi ikramında bulunuyoruz” dedi.     






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat