ADIGER-FED Adıyaman Tanıtım Günlerine Katılmama Kararı Aldı

Okunma: 33507
Sultangazi 26 Eylül 2022 08:25
Videoyu Aç ADIGER-FED Adıyaman Tanıtım Günlerine Katılmama Kararı Aldı
A
a

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) İstanbul Yenikapı'da 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Adıyaman Tanıtım Günlerine katılmama kararı aldı.



12 Derneğin bileşiminden oluşan Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) yaptığı basın açıklamasıyla 12 derneğin oy birliği ile alınan karar neticesinde İstanbul Yenikapı’da 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Adıyaman Tanıtım Günlerine tepki göstererek katılmama kararı aldı.




Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar basın açıklamasında İstanbul Yenikapı’da 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Adıyaman Tanıtım Günlerinin organizatörü olan Adıyaman Federasyonunun bazı uygulamalarından dolayı “ sivil itaatsizlik” göstererek katılmama kararı aldıklarını açıkladı.



Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, yaptığı açıklamada, Adıyaman Federasyonunun İstanbul Yenikapı’da organize etmek istediği Adıyaman Tanıtım Günleri ile ilgili “Bu güne kadar Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Adıyaman’a ve Adıyamanlılara faydalı ve şeffaf olmayan hiçbir çalışma içerisinde bulunmamıştır. Bundan sonrada bulunmayacaktır. Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) bir sivil toplum kuruluşudur ve siyaset üstüdür. Bir takım insanların siyasi çıkarlarına malzeme olmamıştır olmayacaktır. Bütün bunlardan dolayı Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) olarak bu etkinlikte yer alamayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.











 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat