Abdurrahman Toprak, Hüseyin Kurkut'u Ziyaret Etti

Okunma: 5057
Sultangazi 5 Ekim 2021 19:40
Videoyu Aç Abdurrahman Toprak, Hüseyin Kurkut'u Ziyaret Etti
A
a

Bir önceki dönem Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut'u ziyaret etti.

Bazı temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a gelen bir önceki dönem Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı’nı Hüseyin Kurkut’u ziyaret etti.Sultangazi’nin gözde mekanlarından biri olan Saray Şark Sofrasında gerçekleşen ziyarette Toprak, Kurkut’tan Sultangazi hakkında bilgi aldı.


 
Hüseyin Kurkut’u yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik eden Abdurrahman Toprak, şunları söyledi. “ Sizleri ve dernek çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum. Güzel ve kalıcı çalışmalara imza atıyorsunuz. Ramazan ayı ve pandemi sürecinde hemşerilerinizle dayanışmanızı çok beğendim. Özellikle köyünüze inşa ettiğiniz taziye evi tüm övgüleri hak ediyor. Ben sizin şahsınızda tüm Dumlu Köylülerini selamlıyorum” dedi.  


Kendilerine yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Başkan Kurkut, Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Bir önceki dönem Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın ziyaretinde Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Alagöz hazır bulundu.  
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat