Abdullah Akmercan: Umut Olmak İçin Milletvekili Aday Adayıyım

Okunma: 9466
Sultangazi 11 Mart 2023 15:06
Videoyu Aç Abdullah Akmercan: Umut Olmak İçin Milletvekili Aday Adayıyım
A
a

Sultangazi'nin sevilen iş insanı, Sultangazi Malatyalılar Dernek Başkan Yardımcısı Abdullah Akmercan, önümüzdeki aylarda yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Sultangazi’nin sevilen iş insanı, Sultangazi Malatyalılar Dernek Başkan Yardımcısı Abdullah Akmercan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu, bu zorlu süreçte hem Malatyalı hemşerilerine hem de İstanbul’da yaşayan Malatyalıların derdine sorununa derman olabilmek için çalışacağını söyledi. 

,
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana AK Parti’ye gönül verdiğini söyleyen Akmercan, “Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Malatya’nın ülke tarihinin en büyük deprem felaketinde büyük yıkıma uğradığını belirtti. Abdullah Akmercan, Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak, hemşerilerimin yaralarını sarmak, deprem felaketi yaşayan hemşerilerimin acılarını paylaşmak için adayım” dedi. 


Abdullah Akmercan şunları söyledi. “22 yıldır milletimizin derdi ile dertlenen, ülkemizi muassır medeniyet seviyesine ulaştırmak için cansiperane çalışan. Dünya’da mazlumun yanında durup zalime karşı duran, İslamın bayraktarlığını yaparak mahsun Müslüman halklarının sesi olan bu davanın neferi olmaktan hep onur duydum, gurur duydum.


Rabbim bize öyle bir lider ile çalışmayı nasip etti ki, onun liderliğinde kutlu davamız için bir nebzede olsa karınca gibi su taşıyanı olmaya çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanım hep bize benlikten uzak olmayı, davanın önceliğini, gayreti, milletin menfaatlerini ve bu şuura yakışacak yol arkadaşı olmayı öğütledi.


Bu gayret ve çabalarla Sayın Genel Başkanım, Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak bu davaya bende omuz vermek, ülkemi bir adım daha ileriye taşımak, ülkemde yaşanan bu felaketin atlatılması için elimi taşın altına koymak için yaklaşan genel seçimlerde AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat