Abdulbaki Durmuş, Hemşerilerinin Acı ve Tatlı Her Anını Paylaşıyor

Okunma: 3950
Sultangazi 9 Ekim 2021 14:10
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Hemşerilerinin Acı ve Tatlı Her Anını Paylaşıyor
A
a

Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Deneğin kuruluşundan bugüne hemşerilerinin acı, tatlı her anında onların yanında olmaya özen gösteriyor.

Bir yandan örnek çalışmalara imza atan Tüm Canbeyler Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, diğer yandan Adıyamanlıların söz, nişan, düğün, cenaze ve taziye gibi acı tatlı hiçbir anını kaçırmıyor. Düğün, nişan ve söz kesen hemşerilerinin mutluluğunu paylaşan Başkan Durmuş, Cenazelerde, hastanelerde ve taziyelerde hemşerilerini yalnız bırakmayarak üzüntülerine ortak oluyor.  


Sivil toplum kuruluşu sadece proje üretmekle olmaz. Bizler geleneklerimizi, göreneklerimizi, sosyal yapımızı, sosyal faaliyetlerimizi bir yandan canlı tutarken, diğer yandan hemşerilerimizin gönlüne dokunuyoruz. Düğünlerde, nişanlarda ve söz kesmelerde hemşerilerimizin mutluluklarını paylaştığımız gibi, cenazelerinde ve taziyelerinde acılarına ortak oluyoruz.


Bulunduğumuz hastane ziyaretlerinde ise kendilerine moral vererek destek oluyoruz. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Şiarıyla yolumuza devam ediyoruz. Bu düşünce ile şimdiye kadar hemşerilerimizin yanlarında olduğumuzu gibi, bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat