Abdulbaki Durmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İle Görüştü

Okunma: 2859
Sultangazi 26 Mart 2023 11:36
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İle Görüştü
A
a

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ve beraberindeki yol arkadaşları Milletvekili Aday Adaylık sürecinde bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdi.

Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, "2023 hedeflerimiz doğrultusunda AK Kadrolar olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerin yer verdi. Durmuş ve beraberindeki yol arkadaşları aday adayı olduğu günden itibaren çarşı, esnafı ve hane ziyaretlerinde bulundu. İlçede hemşerileriyle bir araya gelen Abdulbaki Durmuş, vatandaş ve esnafla hem sohbet etti. Hem de  talep ve önerileri dinledi. Ziyaretlerin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geçen Durmuş burada önemli görüşmeler gerçekleştirdi.


 
Abdulbaki Durmuş şöyle konuştu. “Yol Arkadaşlarımla adım adım İstanbul 2. Bölgeyi arşınlamaya, hemşerilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda AK Kadrolar olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışma programlarımız içerisinde notlarımızı alıp, AK ailemize kazandırdığımız yeni üyelerimizin rozet takma törenlerini gerçekleştiriyoruz. AK Parti ailesinin mensupları olarak, Türkiye`mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz" sözlerine yer verdi.



 
Durmuş “ Bugün de AK Parti İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe ile bir araya geldik. Kısa bir sohbetin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, ile yaptığımız görüşme çok verimli geçti. Kendilerine en kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat