Abdulbaki Durmuş, " Herkese Kapımız Açık "

Okunma: 4568
Sultangazi 23 Eylül 2021 00:29
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, " Herkese Kapımız Açık "
A
a

Merkezi Sultangazi İlçesi 50. Yıl Mahallesi 26'da bulunan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, "Bizler hiçbir partinin arka bahçesi değiliz. Biz siyaset üstü Sivil Toplum Kuruluşuyuz" dedi.

Sultangazi ilçe olduğu günden bu yana faaliyetlerini aralıksız sürdüren, birçok başarılı projeye imza atarak kendinden söz ettiren, Tüm Canbeyler Derneği 50. Yıl Mahallesindeki yeni dernek binasında başta sivil toplum kuruluşu temsilcileri olmak üzere siyasi parti ilçe başkanlarını ve konuklarını ağırlamaya başladı.


Tüm Canbeyler Derneğinde bir açıklama yapan Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, “Yeni yerimizin kurulmasında emeği geçen dernek yönetimime ve üyelerime teşekkür ederim” diye konuştu.
Anadolu birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir coğrafya, biz de onun birer parçasıyız. Biz renk, dil, din ve cinsiyet ayrımı yapmadan hep birlikte büyük bir kültürün mirasçılarıyız. Bundan dolayı ülkemizdeki siyasi partiler küçük büyük ayrımı yapmadan bu ülkenin zenginliğini temsil eder. Ancak biz sivil toplum kuruluşu alarak bütün siyasi partilere aynı mesafedeyiz. Hiçbir siyasi Parti’nin arka bahçesi olmayacağız" dedi.


Genel Başkan Abdulbaki Durmuş konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizler hiçbir partinin arka bahçesi değiliz. Hiç kimsenin üzerimizde oyun oynamaya hakkı yoktur. Bizler birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüyü temel alan sivil toplum kuruluşuyuz. Bizi biz yapan değerlerden ve bu topraklarda yüzyıllardır kardeşçe yaşadığımız, kaynaştığımız insanlarımızdan hiçbir şey koparamaz. Bizim kapımız bütün siyasi partilere açıktır. İsteyen parti derneğimizi ziyaret edebilir, görüş alışverişinde bulunabiliriz” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat