A & C Gayrimenkul İlk Adresiniz Olsun

Okunma: 4743
Sultangazi 8 Kasım 2021 17:07
Videoyu Aç A & C Gayrimenkul İlk Adresiniz Olsun
A
a

Şeffaflık, müşteri memnuniyeti, alıcı ve satıcının mutluluğunu esas alan " A & C Gayrimenkul " Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baybaş ile keyifli bir sohbet ortamında buluştuk.

Yaşam Gazetesi: Öncelikle Ahmet Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise A & C Gayrimenkul yatırım Danışmanlığı’nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımızla ile paylaşır mısınız? 



Ahmet Baybaş: Tabi ki öncelikle bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olan Yaşam Gazetesine ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Uzun yıllar önce ailemle birlikte Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’ne taşındım. Esentepe Mahallesi’nde Kurumsal bir firmada Emlak sektörü üzerine 1,5 yıl kadar çalıştım. Bu süreç neticesinde edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2009 yılında 50. Yıl B Caddesi No: 59/B Sultangazi – İstanbul adresinde A & C Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı adı altında açmış olduğumuz iş yerinde hizmet vermeye başladım. Her zaman ve daima müşterilerimizin memnuniyeti esaslı çalışmalarımıza önem verdik, vermeye devam ediyoruz.


 
Yaşam Gazetesi:  Ahmet Bey, genel anlamda emlak ve gayrimenkul danışmanlığı sektörünün hangi kollarında yoğunlaşmış durumdasınız?
 
Ahmet Baybaş: Genel anlamda yatırımlık daireler ve araziler, kiralık daire ve iş yerleri üzerine yoğunlaşmış bulunmaktayız. Buradan Arnavutköy’e, Çatalca’ya, Silivri’ye ve Çanakkale’ye kadar bunun yanı sıra Tekirdağ ve Saray’da geniş portföylerimizin bulunduğunu söylemek istiyorum.

Yaşam Gazetesi: A & C Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı’nın gelecek hedefleri ile ilgili bizlere ve okuyucularımıza ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Ahmet Baybaş: Bundan sonraki aşamada İstanbul çapında genel manada daha çok arazi üzerine yoğunlaşarak, Arnavutköy, Çatalca ve Tekirdağ’da seçkin ve aranılan gayrimenkul Danışmanlarından biri olmayı hedeflemekteyiz.



Yaşam Gazetesi: Yatırım yapmayı planlayan insanlarımıza hangi bölgeler üzerine yoğunlaşmalarını önerirsiniz?

Ahmet Baybaş: Arnavutköy, Çatalca, Tekirdağ ve ilçeleri, özellikle de Çanakkale köylerini, yine bu köylerin etrafındaki Ayvaçık, köyleri ve çevresindeki köy arazilerini, düşünmelerini tavsiye ederim.

Yaşam Gazetesi: Yatırımlık tarla ve araziler hangi bölgelerde değer kazanır?

Ahmet Baybaş:  Arnavutköy, Çatalca, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde gayrimenkulleriniz değerinde Alınır ve Satılır. Şu an itibariyle yoğunlukla tavsiye edebilirim. Gerçekten de uygun araziler olduğu gibi gelecekte de büyük karlar elde edebilecek araziler olduğunu söyleyebilirim.
 
Yaşam Gazetesi:
Ahmet Bey, sektörde sıkıntılar yaşıyor musunuz?

Ahmet Baybaş:  Kayıt dışı çalışmalar yürüten çantacı tabir ettiğimiz kişilerin bulunmuş olması sektörümüze büyük darbe vurmaktadır. Tabii ilerleyen süreçte bunların her geçen gün azalmasını temenni etmekteyiz. Böylelikle güvenin çok önemli olduğu bu meslek grubumuzun daha da atılımlarını arttırmasını ümit etmekteyiz.
 
Yaşam Gazetesi: Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza İstanbul ve Trakya da ve Çanakkale’de yaşayan insanlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?   Neler söylemek istersiniz?

Ahmet Baybaş:  İstanbul Sultangazi’de hizmet vermekteyiz. Yatırımlık araziler konusunda deneyimli uzman kadromuzla çalışmalar yürütmekteyiz. Başta bütün İstanbullular olmak üzere Trakya da ve Çanakkale’de yaşayan bütün insanlarımıza yatırım danışmanlığı konusunda da hizmetler verdiğimizden her türlü bilgi birikimimizi müşterilerimizle paylaşabiliriz demek istiyorum.
 
Konuşkan ve cana yakın kişiliği ile kısa zamanda bizlere yıllardır tanışık olduğumuz izlenimini veren A & C Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın kurucusu ve sahibi Sayın Ahmet Baybaş’a bizlerde Yaşam Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Ayrıca İstanbul, Trakya ve Çanakkale’de ve çevresinde arazi ve tarla üzerine yatırım planları yapan bütün değerli hemşerilerimi girişimlerinden önce mutlaka A & C Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın sahibi Sayın Ahmet Baybaş ile görüşmelerini önermek istiyorum.


A&C Gayrimenkul
50. Yıl Mahallesi
B Caddesi No: 59/B Sultangazi -  İstanbul
Tel: 0537 377 22 42
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat