Ramazan Yıldırım, Ok ve Çoban Ailelerinin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kategori: Sultangazi - Tarih: 13 Eylül 2025 20:10
Ramazan Yıldırım, Ok ve Çoban Ailelerinin Mutluluğuna Ortak Oldu

Sultangazi’de unutulmaz bir nikâh töreninde Ok ve Çoban ailelerinin mutluluğu taçlandı. Hazal ve Yusuf Ok çiftinin güzel kızları Hatice Ok, Songül ve Rüşan Çoban çiftinin yakışıklı oğlu Mücahit Çoban ile hayatlarını birleştirdi.

Sultangazi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen törende genç çiftin heyecanı ve sevinci gözlerinden okunurken, aileleri ve sevenleri de bu özel günde onların mutluluğuna ortak oldu.


 
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Yıldırım, nikâh törenine katılarak genç çifti yalnız bırakmadı. Nikâh sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Yıldırım, Hatice ve Mücahit çiftini tebrik ederek,
“Bir ömür boyu mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini diliyorum. Böylesine güzel birlikteliklerin daim olmasını temenni ediyorum” dedi.


 
Samimi atmosferiyle gönülleri ısıtan törende, Ok ve Çoban ailelerinin dostları ve akrabaları da genç çiftin mutluluğuna şahitlik ederek sevinçlerini paylaştı.




 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/ramazan-yildirim--ok-ve-coban-ailelerinin-mutluluguna-ortak-oldu-156058.html