Osman Yılmaz'ın Ölümünün 7. Günü Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okutuldu

Kategori: Sultangazi - Tarih: 30 Ekim 2021 21:50
Osman Yılmaz'ın Ölümünün 7. Günü Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okutuldu

Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz'ın kardeşi Osman Yılmaz'ın vefatının 7. Günü dolayısıyla Hulefa-I Raşidin Camii'de Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Sultangazi’nin sevilip sayılan ismi Osman Yılmaz için okutulan mevlid'e çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı. Merhum Osman Yılmaz’ın ruhuna dualar okundu. Hulefa-I Raşidin Camii'de okutulan Mevlid-i Şerifin ardından katılım sağlayan vatandaşlara ikramlar yapıldı.



Yaşam Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet, okunan duaların hak katında kabul olmasını diliyoruz. Dostumuz Ömer Yılmaz başta olmak üzere Yılmaz ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.    



https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/osman-yilmaz-in-olumunun-7--gunu-kuran-i-kerim-ve-mevlid-i-serif-okutuldu-31989.html