Gürgenliler Fırtına Gibi Başladı: 4-1’lik Zaferle Turnuvaya Damga Vurdu

Kategori: Sultangazi - Tarih: 13 Ekim 2025 00:36
Gürgenliler Fırtına Gibi Başladı: 4-1’lik Zaferle Turnuvaya Damga Vurdu

Adıyaman Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Mekhan Kafe & Elly Group 2025 Futbol Turnuvası” nefes kesen karşılaşmalarla başladı. Turnuvanın ilk haftasında sahneye çıkan Gürgenliler Spor, rakibi Burçaklı Spor karşısında sergilediği üstün futbolla göz doldurdu.



Maça Hızlı Başlayan Burçaklı, Dirençli Gürgenli!
 
Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte Burçaklı Spor, hızlı hücumlarla rakip kaleye yüklendi ve daha ilk saniyelerde bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ancak bu gol, Gürgenliler’i demoralize etmek yerine adeta ateşledi. Skorda geriye düşmesine rağmen sakinliğini koruyan Gürgenli ekibi, kısa sürede oyunun kontrolünü ele alarak rakibine nefes aldırmadı.


 
Gürgenliler’in Muhteşem Dönüşü
 
Orta sahada oyunu iyi organize eden Gürgenliler Spor, kanatlardan yaptığı etkili ataklarla rakip defansı dağıttı. Maçın yıldızlarından biri olan takım kaptanı sahadaki liderliğiyle dikkat çekerken, forvet hattı da bitiriciliğiyle fark yarattı. Gürgenliler Spor, ilk yarının sonlarına doğru bulduğu iki golle soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle girdi.


 
İkinci yarıya daha da istekli başlayan Gürgenliler, maçın temposunu artırarak oyunu tamamen kendi sahasına çevirdi. Takımın orta saha direnci ve savunmadaki uyumu, Burçaklı’nın ataklarını etkisiz hale getirdi. Peş peşe gelen iki güzel golle farkı açan Gürgenliler, karşılaşmayı 4-1 gibi net bir skorla tamamladı.


 
Turnuvanın İddialı Takımı: Gürgenliler Spor
 
Oynadığı etkileyici futbol ve takım içindeki uyumuyla dikkat çeken Gürgenliler Spor, turnuvanın ilk haftasında ortaya koyduğu performansla “şampiyonluk favorisi” olduğunu gösterdi. Maç boyunca taraftarlarının coşkulu desteğini arkasına alan Gürgenliler, sadece skorla değil, oynadığı tempolu ve estetik futbolla da izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.


 
Takım antrenörü maç sonrası yaptığı kısa açıklamada, “Oyuncularımız bugün sahada inanılmaz bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda talihsiz bir gol yedik ama hiçbir zaman pes etmedik. Bu sadece bir başlangıç, turnuvada hedefimiz şampiyonluk” dedi.


 
Tribünlerden Tam Not
 
Tribünleri dolduran futbolseverler de maç boyunca heyecanın doruğa çıktığı anlara tanıklık etti. Gürgenliler taraftarları galibiyetin ardından meşaleler yakarak takımlarını ayakta alkışladı.
 
ADIGER-FED’in organize ettiği bu anlamlı turnuva, hem sporda dostluğu pekiştiriyor hem de Gergerli gençleri bir araya getirerek dayanışma ruhunu güçlendiriyor. Gürgenliler’in bu galibiyeti, turnuvanın ilerleyen haftalarında futbolseverlerin gözlerini bu ekibin üzerine çevirmesine neden oldu.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gurgenliler-firtina-gibi-basladi--4-1-lik-zaferle-turnuvaya-damga-vurdu-156134.html