Yoğun Bakımda Tedavi Gören Yusuf Bingöl Dualarınızı Bekliyor

Okunma: 4525
Sultangazi 14 Haziran 2021 12:27
Videoyu Aç Yoğun Bakımda Tedavi Gören Yusuf Bingöl Dualarınızı Bekliyor
A
a

Tekirdağ'ın Saray İlçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu kalbi duran MHP Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, kaldırıldığı Çorlu Özel REYAP Hastanesi'nde doktorların 1 saatlik kalp masajı sonrasında hayata döndürüldü.

Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı Arsa Ofisinde kalp krizi geçiren Yusuf Bingöl’ü gören komşuları 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bingöl’e ilk müdahale burada yapıldı. Bingöl daha sonra Çorlu Özel REYAP Hastanesi’ne sevk edildi. Saray Devlet Hastanesi’nde ve ambulans içerisinde yol boyunca yaklaşık yarım saat Bingöl’e kalp masajı yapıldı. Daha sonra Çorlu Özel REYAP Hastanesi’ne kalbi durmuş vaziyette gelen Bingöl’e burada da yarım saat kalp masajı yapıldı. Toplam bir saatlik kalp masajının ardından Bingöl, yeniden hayata döndürüldü.  15 gündür yoğun bakımda uyutulan Yusuf Bingöl dualarınızı bekliyor.


Uzun Süre Kalbi Durduğu İçin Yoğun Bakımda Tutuluyor

Yusuf Bingöl’ün kalbi durmuş bir vaziyette Çorlu Özel REYAP Hastanesi’ne getirildiğini söyleyen oğlu Adem Bingöl, o anları şöyle anlattı.

Babam Yusuf Bingöl, 15 gün önce 01. 06. 2021 tarihinde kalbi durmuş bir şekilde Çorlu Özel REYAP Hastanesi’ne kaldırıldı. Saray Devlet Hastanesi’nde yarım saat kalp masajı yapılan babam ambulansla Çorlu Özel REYAP Hastanesi’ne kalbi durmuş bir şekilde getirildi. Burada yarım saat kadar kalp masajı yapıldıktan sonra baban anjiyografi işlemine alındı. Babamın tıkalı olan birkaç damarı başarılı bir şekilde açıldı. Uzun süre kalbi durduğu için beyine oksijen gitmemesi sonucu oluşabilecek hasarlar göz önüne alınarak yoğun bakım ünitesinde uyutulduğu söylendi. 

Allah’ın İzinliyle Sağlığına Kavuşacak

On beş gündür yoğun bakımda olan Yusuf Bingöl’ün oğlu Adem Bingöl, şöyle devam etti. Öncelikle Kardiyoloji doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Çok faydaları oldu. Ellerinden geleni yaptılar. Babamı tekrar hayata döndürmek için hepsi de çok mücadele ettiler. Allah hepsinden razı olsun. Saray Devlet Hastanesi’nde ve Çorlu Özel REYAP Hastanesi’nde çalışan bütün personellerine çok teşekkür ediyorum. Babamı ve bizleri seven, dost akraba ve tanıdıklardan dua bekliyoruz. Babamın yeniden sağlığına kavuşarak aramıza dönmesi için dualarınıza ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat