Yeniden Refah Rüzgarı Hızını Artırarak Esmeye Devam Ediyor

Okunma: 6485
Sultangazi 28 Mart 2022 02:16
Videoyu Aç Yeniden Refah Rüzgarı Hızını Artırarak Esmeye Devam Ediyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İsmetpaşa Mahallesi Cevher Dudayev Kapalı Pazarı alanı 2 kat esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini birinci elden dinlemeye ve çözüm üretmeye devam etti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Kurmaylarıyla birlikte vatandaşlarla ve Pazar esnafıyla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Her fırsatta esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Kul, göreve geldiği günden beri düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini mübarek Ramazan ayında da devam ettirecek. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı her esnafa hayırlı işler bol kazançlar dileklerini sunan Başkan Kul, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmiyor.



Kurmaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Pazar esnafına büyük önem verdiğinin altını çizen Başkan Kul, Yeniden Refah Partisi olarak her zaman helal kazanç peşinde olan esnafımızın yanındayız. Esnafımızın ekonomik krizden etkilenmemesi için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini hatırlatan Kul, yetkililere çağrıda bulundu. Biz esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir bütünüz diyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Onun için her zaman esnafımızla ve vatandaşlarımızla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühe çok teşekkür ediyoruz” dedi. 



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yol arkadaşlarını bağrına basan Pazar esnafı ve vatandaşlar bu nazik ziyareti için duydukları memnuniyeti dile getirerek Yasin Kul ve beraberindekilere teşekkür etti.
 






















1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat