Yeniden Refah Partisi Sultangazi Teşkilat Komisyonları İş Başında

Okunma: 4157
Sultangazi 6 Temmuz 2022 11:34
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi Teşkilat Komisyonları İş Başında
A
a

Sultangazi'nin en çalışkan partisi Yeniden Refah Partisi Teşkilat Komisyonları dur durak bilmiyor, Sultangazi'nin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren teşkilat komisyonları dün akşam Uğurmumcu Mahallesi'nde çalmadık kapı, sıkılmadık el ve dokunulmadık yürek bırakmadı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’un talimatıyla harekete geçen Yeniden Refah Partisi’nin tüm birimleri seçime odaklandı. “ Daha Adil Bir Dünya Mümkün” sloganıyla yola çıkan Yeniden Refah Partililer talimat üzerine tüm enerjisini sokağa yansıtıyor.



Gençlik Akın Akın Yeniden Refah Partisine Yöneliyor

Yasin Kul ve enerjik ekibi yaptığı çalışmanın hakkını fazlasıyla alıyor. Sultangazili gençler akın akın Yeniden Refah Partisinin yolunu tutuyor. Geleceği Yeniden Refah Partisinde gören gençler İlçe Başkanı Yasin Kul’a görüşerek parti saflarına katılıyor.



Sultangazi’nin Sokakları Yeniden Refah Partililerle Renkleniyor

Her cadde, her sokak harıl harıl çalışan Yeniden Refah Partililerle renkleniyor. Gündüz normal işlerine giden her yaştaki vatandaş gece Yeniden Refah Partisinin renkleriyle renklenen yelekleri giyerek sokaklardaki yerini alıyor. Kapı kapı, iş yeri ve sokaklarda çalışmalarını sürdüren teşkilat komisyon üyeleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar inançla, bilinçle çalışmalarını sürdürüyor.



Yasin Kul, Bu Teşkilat Her Türlü Övgüyü Hak Ediyor

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sabırla, sebatla, özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarını kutlayarak teşekkür etti. Kul şunları söyledi. “ Biz insana insanca değer veren, insanlara insanca muamele eden” bir anlayışın ürünleriyiz. “ Biz yeni bir dünya mümkün” diyerek yola çıktık. Allah’ıma binlerce şükürler olsun ki yaptığımız güzel çalışmaların meyvesini kat be kat alıyoruz. Adım adım iktidar yürüyüşümüzü sürdürmeye devam edeceğiz. Yol arkadaşlarımla beraber kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Allah onların eksikliğini göstermesin. Gayretlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selam olsun Erbakan’ca mücadele edenlere ” dedi.      









1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat