Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Yönetimi İftar Sofrasında Buluştu

Okunma: 2642
Sultangazi 7 Nisan 2022 01:53
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Yönetimi İftar Sofrasında Buluştu
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan toplantısı öncesi iftar sofrasında bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, "Allah tutuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin" dedi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kamar’ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine ilçe teşkilatı eksiksiz katıldı. Sultangazi’nin en çok çalışan partisi olan Yeniden Refah Partisi teşkilat mensuplarının yanı sıra ilçenin her kesimiyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.



İlçe Başkanlık binasında ki büyük teşkilat iftarında Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul Ramazan ayının önemine değinerek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti, Yeniden Refah Partisinin büyük bir aile olduğunu vurguladı. Kul, “ Öncelikle bugünkü iftarımızı İlçe Başkan Yardımcımız Mustafa Kamar vermiştir. Allah hayırlarını kabul etsin. Kendilerine ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayı paylaşma ve dayanışma ayıdır. Yol arkadaşlarımın bu ayın iklimine uygun davranacağını biliyorum. Çevrenizde ihtiyaç sahibi birileri varsa yardımcı olun. Maddi manevi destek verin. Bize ve partimize yakışan budur. Bir öksüzü, bir yetimi sevindirmek en büyük sevaptır. İnsanlarımızı bu sevgi ve merhametten eksik bırakmayalım” dedi.  














 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat