Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Okunma: 4805
Sultangazi 17 Nisan 2022 19:04
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Mübarek Ramazan ayında Yeniden Refah Teşkilatı ile gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilat Başkanı Ensar Acar’ın gayret ve çabalarıyla bir an olsun durmayan teşkilat çalışmaları ilçe başkanı Yasin Kul’dan tam not aldı. Har akşam Sultangazi’nin merkezi noktalarına kurulan üye stantları müthiş ses getiriyor. Teravih namazının ardından tek tek üye stantlarını ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Sultangazili hemşerilerimizin samimi ve fedakâr desteğini görüp Sultangazi’ye ve bu memlekete hizmet etme sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda moral depoladık” şeklinde konuştu.  


    
Her akşam teravih namazından sonra birçok ziyaret gerçekleştiren İlçe Başkanı Yasin Kul ve yol arkadaşları birçok kanaat önderi, Sivil Toplum Kuruluşları, yöre dernekleri ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek Ramazan’ın ruhuna uygun istişarelerde bulunuyor. Halkın derdine ortak olan, sevinçlerini birlikte paylaşan Kul, “yapılacak bir erken secimde veya zamanında yapılacak seçimden çok umutlu olduklarını söyleyerek sadece biz değil halk kazanacak, bu seçimde ülke kazanacak” dedi.   


 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat