Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul Eroğlu Ayakkabıcılık Firmasını Ziyaret Etti

Okunma: 10683
Sultangazi 10 Mart 2022 17:37
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul Eroğlu Ayakkabıcılık Firmasını Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Alkan ile birlikte Eroğlu Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kul, Tüketen Bir Toplum Olduk

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Eroğlu Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu ve Genel Müdür Mürsel Eroğlu ile gündem ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. “ Dolar kurunun yükselmesi, ülkede yaşanan ekonomik krizin etkileri üzerinde konuşan Kul, son zamanlarda vatandaşın alım gücünün düştüğünü söyledi. Özellikle yanı başımızda Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle gündeme gelen savaşla birlikte gerek Avrupa’da, gerekse ülkemizde petrol ve doğal gaza gelen yüksek zamlar vatandaşın belini bükmüş durumda. Sıvı yağın tamamına yakını Ukrayna’dan ithal edildiği için stokların tükeneceği endişesiyle vatandaşlar marketlere akın etmiş, izdiham görüntüleri televizyon ekranlarına yansıtılmıştı. Biz bunların sonucunu tek başına savaşa bağlamıyoruz diyen Kul, konuşmasını şöyle sürdürdü. Aslında bizi yönetenlerin beceriksizliği bir kez daha kendini göstermiştir. Üretime dayalı bir ülkeyi, tüketime dayalı bir ülkeye dönüştürürseniz sonuçta bu olur. Trakya topraklarımızda ekilen Ayçiçek sıvı yağ üretiminde ülkenin tüm ihtiyacını karşılayacak düzeydeyken tarımı bitiren bir yönetim anlayışı bizi dışarıya bağımlı hale getirdi. Konya ovası tek başına tahıl ambarı iken bugün buğday ithalatı yapıyorsak bu bizim eksikliğimiz. Böyle olunca da en ufak sendelemede ekonomik kriz yaşanıyor. Vatandaşımızda yokluklar içerisinde mağdur oluyor” dedi.    




Ali Eroğlu, Halkın Alım Gücü Her Gecen Gün Düşüyor

Eroğlu Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Alkan’a teşekkür etti. Ali Eroğlu şöyle konuştu. “ Hammaddeye gelen yüksek zamlar doğal olaraktan bizleri etkiliyor. Bizlerde bu zamları ürettiğimiz ürünlere yansıtmak zorundayız. Vatandaşın alım gücü azalırken arz talep dengesi de doğal olarak bu durumdan etkileniyor. Bu konu bizden çok siz siyasilere düşüyor. Halkın refah seviyesinin yükseltilmesi, halkın alım gücünün artırılması aldığı ücretle orantılıdır. Muhalefet partisi olarak bunu halka anlatmak, çözüm önerileri sunmak sizlerin elinde. Ülke her geçen gün biraz daha geriye gittiği inancındayım. Esnaf olarak önümüzü çok net göremiyoruz. Bugün ürettiğimiz malın ham maddesini yarın aynı fiyattan alacağımızın garantisi yok.  Bizleri ziyaretinizle onurlandırdınız sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat