Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Kentsel Dönüşüm Çilesi Çeken Vatandaşlarla Görüştü

Okunma: 1743
Sultangazi 17 Mart 2022 15:02
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Kentsel Dönüşüm Çilesi Çeken Vatandaşlarla Görüştü
A
a

Küçük Uğurmumcu Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm çilesi bir türlü bitmek bilmiyor. Kangrene dönüşen kentsel dönüşüm projesi mağdurları sorunlarını Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına taşıdı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ile bir araya gelen kentsel dönüşüm mağdurları uzun bir süredir çileye dönüşen sorunlarını başkan Kul’a aktardı. Kul, “Devlet vatandaşın dişinden tırnağından artırarak yaptığı evini yıkmak için değil, hizmet için vardır” dedi.


 
Sultangazi Küçük Uğurmumcu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların isyanı Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında masaya yatırıldı. Küçük Uğurmumcu Mahalle sakinlerinin kentsel dönüşümden dolayı mağduriyet yaşadığını kaydeden Başkan Kul, Bu alan Sultangazi’nin en değerli yeridir. Tabir yerindeyse Sultangazi’nin merkezidir.  Vatandaşın evini yıkıp karşı tarafta vatandaşın istemediği bir yeri göstermek akla ve mantığa uygun değil. Bir an önce bu yanlıştan dönülmeli vatandaşın mağduriyeti giderilmelidir. Sosyal Belediyecilik anlayışının gereği de budur” dedi.
 
Küçük Uğurmumcu Mahallesi sakinlerinin derdini ve sorununu dinleyen Kul, bütün yasal yolların denenmesi gerektiğini, Sosyal Belediyecilik anlayışında barınma hakkının kutsal olduğunun altı çizildi. Mahalle sakinlerinin her zaman yanında olacaklarını belirten Kul, Bizim anlayışımızda “kim mağdursa, kim haksızlığa uğramışsa bizim safımız onların yanıdır. Allah’ın izniyle Yeniden Refah İktidarımızda bütün bu sorunları çözeceğiz “dedi. 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat