Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Sultangazi Giresunlular Derneği’ni Ziyaret Etti

Okunma: 2570
Sultangazi 9 Nisan 2022 02:35
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Sultangazi Giresunlular Derneği’ni Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Merkezi Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu ve yönetimini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sivil toplum kuruluşları ziyaretti kapsamında beraberindeki ilçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sultangazi’de faaliyet gösteren Sultangazi Giresunlular Derneği’ni ziyaret etti.



Ziyarette Yeniden Refah Partisi heyeti, Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu ile bir araya geldi. Şaban Durdu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yasin Kul ve beraberindekilere teşekkür etti. Durdu yaşanan pandemi sürecinde sivil toplum kuruluşların olumsuz etkilendiğini, yeni yeni üyeleriyle bir araya geldiklerini. Bu olumlu havanın inşallah daha da iyiye gideceğini” söyledi.



Kul ise sivil toplum kuruluşların yanında olduklarını belirterek şunları söyledi. Sivil toplum kuruluşları siyaset üstüdür. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Esas amacı ve gayesi kendi kültürünü, yaşam biçimini, geleneklerini, göreneklerini ve sosyal yapısını bu çatı altında çocuklara ve gençlere öğretmektir. Bunu başara bildiğiniz oranda gerçek sivil toplum kuruluşu olursunuz. İlçemizde kağıt üzerinde yüzlerce dernek bulunmaktadır. Bu derneklerin bazıları tabela derneği ötesine geçmezken, kimileri de kıraathane işlevi görerek zaman geçirme aracı olarak işlev görmektedir. Biz bunlara sivil toplum kuruluşu nazarından bakmıyoruz. Sivil toplum kuruluşları vatandaşa doğru yolu gösteren, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan, birlik ve dayanışmayı sağlayan, kültürel aktivitelere önem veren kurumlar bizim baş tacımızdır. İşte bu kurumlar gerçek sivil toplum kuruluşlarıdır.



Bugün ilçemizin çok kıymetli Derneği olan yapmış oldukları çalışmalarla kendinden söz ettiren Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu ve yönetiminin göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum.  Yüreklerindeki heyecan ve gözlerindeki samimiyet, bizlere her daim büyük mutluluk veriyor. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerine yer verdi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat