Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi

Okunma: 7563
Sultangazi 11 Mart 2022 17:04
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Osman Kamay, görevini Cafer Akman'a teslim etti. Yeni Gençlik Kolları Başkanı Cafer Akman, " Çok değerli İlçe Başkanım Sayın Yasin Kul ve Yönetiminin bu görevi bana layık görmesinden dolayı çok mutluyum" dedi.

Yasin Kul, Cafer Akman Kardeşime Başarılar Dilerim

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul yaptığı açıklamada, “ Yapılan istişareler sonrası Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanlığına Cafer Akman kardeşimiz atanmıştır. Bu kutlu davada yol arkadaşımız Cafer Akman başkanımıza başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.   



Cafer Akman, Bu Ulvi Görev Beni Mutlu Etmiştir    

Böylesine ulvi bir göreve atandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Cafer Akman, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’a teşekkür ederek bütün enerjimle bu şanlı görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi.



Bin Yıllık Geçmişi Olan Bir Milletin Evlatlarıyız

 Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Cafer Akman atamanın ardından şunları söyledi.  “1000 yıllık geçmişe sahip olan bu aziz milletimizin yeni nesilleri olarak yetiştirilmesine vesile olabilecek devasa adımları atılması için genel başkanımızın öncülüğünde kurulan yeniden Refah partisi çatı altında ve yeni bir dünyanın kurulması için tamamen gençlerimiz ön planda olması gerektiğini iyi biliyoruz.
Dolayısıyla Yeni Bir Dünya inşası için tamamen gençlerden buluşacağını ve gençlerimize verebileceğimiz en önemli değerlerden bir tanesidir.



Sultangazili Gençlerimize Yönelik Projelerimizi Hayata Geçireceğiz

Sultangazi’mizde gençlerimize yönelik olan projelerimiz tek tek önümüzdeki günlerde açıklayarak ve uygulamaya geçilecektir biz dersimize iyi bir şekilde hazırlanıp ve davamızı ve teşkilatımızı daha istikbali bir hale getirip ve Aziz milletimizin dertlerine derman olacak projelerimizi faaliyete geçebilmesi için canla başla aşkla ve heyecanla çalışacağımıza inanıyorum” dedi.



Teşkilat Başkanı Ensar Acar, “ Ufku Geniş, Bilinci Yüksek Nesiller Yetiştireceğiz

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Teşkilatlanmadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ensar Acar, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “ Biz yeni olmamıza rağmen köklerimiz 1000 yıllık bir geçmişe sahip olan bu aziz milletin evlatları olarak ufku geniş, bilinci yüksek, yeni nesiller yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kollarına atanan Cafer Akman kardeşimize çıkmış olduğu bu ulvi yolda başarılar diliyorum. Genç kardeşimizin şimdiden güzel projelerinin olduğunu büyük bir mutlulukla öğrenmiş bulunuyorum. Okul projeleri, gençliğe yönelik yenilikçi projelerinin mevcut olduğunu açıklaması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu projelerin liselerden başlayarak yükseköğrenimi kapsayacak projelerdir. Önümüzdeki süreçte bu projelerin kapsamının da genişleyeceğini umut ediyorum. Cafer Akman kardeşime başarılar diliyorum” dedi. 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat