Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Sultangazi'de

Okunma: 5259
Sultangazi 5 Nisan 2022 02:18
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Sultangazi'de
A
a

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Mübarek Ramazan Ayında ilk Ziyaretini Sultangazi'ye yaptı. 15 Temmuz Demokrasi ve Şahitler Meydanında partililerle ve Halka buluşan Terzi "çalışmalarımızın meyvesini ilk seçimlerde alacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Ramazan boyunca 15 Temmuz Demokrasi ve şehitler meydanında üye standı açarak halkla buluşmaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, ilk ziyaretini Sultangazi’ye yaparak partililerle ve halkla buluştu. Yağmurlu ve soğuk havaya rağmen beklenenin çok üzerinde vatandaşla buluşan Terzi, özellikle gençlerin ilgisinden dolayı mutluluk duydu. Birçok vatandaşı partiye üye yapan Terzi, ilk seçimlerde çalışmalarımızın meyvesini alacağız” dedi.




Ülke gündemi ile ilgili konuşan Terzi, geleceğin teminatı olan gençlere siyasetle ilgilenmelerini tavsiye etti. “Ülke ekonomisinin her geçen gün daha kötüye gittiğini, gençlerin geleceğe umutla bakamadığını, işsizlik sorununun her geçen gün katlanarak artığını, gıda ve petrol ürünlerinin sürekli zamlandığını, alım gücünün her geçen gün biraz daha azaldığını” söyledi.




Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Çok şükür ki Yeniden Refah Partisi var, bizim iktidarımızda tüm sorunlar kökünden çözülecek. Gençler geleceğe karamsar bakmayacak, işsizlik sorunu çözülecek, herkese eşit eğitim sistemi gelecek, babalar çocukların yüzüne gülerek bakabilecek, anneler tencereyi nasıl kaynata cam telaşından kurtulacak, adil bir düzen, şeffaf bir yönetim anlayışı olacak. Allah’ın izniyle bütün bu sorunlar yeniden Refah İktidarında çözülecek” dedi.   
 
 














 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat