Yasin Kul'dan Mustafa Yiğit'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 2618
Sultangazi 27 Mayıs 2022 00:16
Videoyu Aç Yasin Kul'dan Mustafa Yiğit'e Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve İlçe Başkan Yardımcıları geçtiğimiz gün Sultangazi Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Yiğit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Sultangazi Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Yiğit’e yeni görevinin kendisine ve Sultangazi’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.




Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’un nazik ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Müdür Mustafa Yiğit, “Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Sayın Yasin Kul ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Başkanımızın güzel temennileri ve ziyareti beni çok mutlu etti. Sultangazi hepimizin Sultangazi Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi halkımızın hizmetindeyiz. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Sultangazi’mizin gelişip güzelleşmesi için sürekli Belediyemizle ilişkide olacaklarını altını çizen Başkan Kul, Sultangazi Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Yiğit’e öncelikle hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum. Mustafa Yiğit’in ilçemize katma değer katacağına canı gönülden inanıyorum. Görevine yeni atanan müdürümüze başarılar diliyorum. Misafirperverliğinden ötürü de teşekkür ediyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat