Yasin Kul, Teravih Namazı Sonrası Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Okunma: 3373
Sultangazi 4 Nisan 2022 15:24
Videoyu Aç Yasin Kul, Teravih Namazı Sonrası Halkla Buluşmaya Devam Ediyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Yönetimi Ramazan ayı boyunca her akşam 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında Teravih Namazı sonrası halkla buluşmaya devam ediyor.

Teravih namazı sonrası halkla tek tek sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi olarak her zaman halkımızın yanındayız. Bunun içinde tüm halkımızın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini arzuluyoruz. Asıl olan dil, din, renk, enik köken ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklamaktır. Bütün gayret ve çabalarımız bunun içindir. Yeniden Refah Partisi olarak bu çığırı açtığımız inancındayım. Tam anlamıyla bunu başarabilirsek Ramazan-ı Şerif’i gerçek manada yerine getirmiş oluruz” dedi.



Halkla kucaklaşan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı. Kul, tüm Sultangazilileri 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanına çay içmeye ve Sultangazi ile ilgili istişareye davet etti.




























 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat