Yasin Kul, Milletin Derdiyle Dertlenip Mutluluğuna Ortak Olmak İçin Geliyoruz

Okunma: 17479
Sultangazi 7 Haziran 2022 19:02
Videoyu Aç Yasin Kul, Milletin Derdiyle Dertlenip Mutluluğuna Ortak Olmak İçin Geliyoruz
A
a

Milletin derdiyle dertlenmeden, sevincine ve mutluluğuna ortak olmadan siyasette başarıyı yakalamak bir hayaldir diyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, "Biz sadece seçim kazanmak için gelmiyoruz. Gönülleri ve kalpleri kazanmaya geliyoruz" dedi.

Ulusal Basın Yeniden Refah Partisi’nin gücünü ne kadar görmemezlikten gelirse geldin. Halkın teveccühü bunun tam tersini gösteriyor. Çığ gibi gelişip güçlenen Yeniden Refah Partisi ülkenin dört bir tarafında ışık saçmaya kalpleri gönülleri kazanmaya devam ediyor. Özelde Sultangazi Genelde ülkenin dört bir tarafında gelişen Refah inancı halka umut olmaya zihinleri aydınlatmaya ülkede yaşanan olumsuzluklara çare olmaya geliyor.


Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Sultangazi’nin on beş mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle Yeniden Refah Partisini ve 94 Ruhunu anlatmaya devam ediyor. Halkın her geçen gün biraz daha yoksullaştığını, dar gelirlilerin geçim derdinin dışında başka bir şey düşünmediğini dile getiren Kul, “ Ülkede zam Furyası tüm hızıyla devam ediyor. Petrole gelen zam gıdadan giyime üretimden tüketime her şeyi etkiliyor. Vatandaş bugün aldığını yarın aynı fiyata alamıyor. Esnaf perişan, çalışan mutsuz, işveren önünü göremiyor. Herkes şaşırmış durumda Vatandaş çıkar yol arıyor” dedi.


Yeniden Refah Gelecek Dertler Bitecek

“94 inancıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi Kadroları bu halkın tek kurtuluş reçetesi olacak. Zamlar bizim iktidarımızda duracak, işsizlik bizim iktidarımızda son bulacak. Yerli üretime yeniden geçilecek. Tarım da, sanayi de yeni atılımlar gerçekleşecek. Halkın yüzü yeniden Refah Partisi iktidarıyla gülecek” dedi.   
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat