Yasin Kul, "Üzülme Erbakan'la Düzelir" Sloganıyla Saha Çalışmalarını Gerçekleştiriyor

Okunma: 6712
Sultangazi 12 Ağustos 2022 14:14
Videoyu Aç Yasin Kul, "Üzülme Erbakan'la Düzelir" Sloganıyla Saha Çalışmalarını Gerçekleştiriyor
A
a

Gece gündüz demeden saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, "Üzülme Erbakan'la Düzelir" sloganı ile 94 ruhunun verdiği enerjiyle saha çalışmalarına yön veriyor.

Doğru bir strateji kazandırır

Erbakan’ca bir duruş sergileyen, Mazlumun yanında, zalimin karşısında durmayı kendine ilke edinen Kul, Yeniden Refah Partisi’ni Sultangazi’de birinci parti yapmak için tüm teşkilatını harekete geçirdi. Saha çalışmalarında kalıcı izler bırakmak için halka dokunan, onların derdiyle sorunuyla yakından ilgilenen Yasin Kul, gerçek kurtuluşun reçetesini Yeniden Refah İktidarıyla mümkün olabileceğini üstüne basa basa anlatıyor. Yasin kul, doğru bir strateji izleyerek Sultangazi’de önemli mesafeler kat etti.


Geçici Çözümler Çare Değildir

Saha çalışmalarında halkın ekonomik durumunu gözlemleyen Kul, “boş vaatlerle karın doymuyor” halk geçici çözümler değil kalıcı çözümler bekliyor. Vatandaş perişan, Pazar alanlarında yaptığımız çalışmalarda görüyoruz ki vatandaş istediğini değil zorunlu olduğunu almak zorunda kalıyor. Bu vatandaşa yazık günah değil mi? Bu vatandaş bunu mu hak ediyor. Bizim iktidarımızda geçici pansuman tedbirlerle değil kalıcı ve doğru çözümlerle halk refaha kavuşacak.

 
Gerçek Kurtuluş 94 Ruhuyla Gerçekleşecek

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “Huzurlu bir yaşam, gerçek bir kurtuluş, kalıcı bir refah özlemi çekenlerin adresi, 94 ruhunu diri tutan Erbakan’ca bir duruş sergileyen Yeniden Refah Partisi olmalı. Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde Türkiye’nin dört bir tarafında serpilip gelişen, umudun ve özlemin kurtuluş yolu olan Yeniden Refah Partisi saflarında birleşirsek 94 ruhuna dört elle sarılarak gerçek kurtuluşun mümkün olabileceğini” söyledi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat