Yarcan Tan, gazeteciler Günü mesajı yayınladı

Okunma: 10219
Sultangazi 11 Ocak 2016 15:56
A
a

Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yarcan Tan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tan, mesajında, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve temel taşlarından olan basının, her zaman ve her yerde doğru, tarafsız, ilkeli haber vererek, objektif davranarak haber alma özgürlüğünü sağlayan en etkili araç olduğunu belirtti.
Sürekli kendini yenileyerek daha kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda çalışan, kamuoyu ve kamu arasında köprü kuran, kamuoyunun nabzını tutan, ülkenin gelişen ve güçlenen demokrasisine önemli katkıları olan basının görevini büyük gayretler sarf ederek yerine getirdiğini ifade eden Tan, "Milletçe birlik, beraberlik, güven ve istikrarı korumak ve devam ettirmek, basın camiamızın önderliğinde hepimizin en önemli görevidir. Basın mensuplarımızın, her konuda yapıcı, toplumu doğru bilgilendirme amaçlı olarak, sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Onların başarısına zemin hazırlamak, şimdiye kadar olduğu gibi daima bizim önceliklerimizden olacaktır. Bu önemli görevi icra eden başta yerelde çalışan gazetecilerimiz olmak üzere tüm gazetecilerimizin bu özel gününde yanında olduğumuzu belirtir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım." dedi.
Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı 
Yarcan Tan
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat