Yalçınlar Unlu Mamulleri Görkemli Bir Törenle Açıldı

Okunma: 10607
Sultangazi 1 Nisan 2022 23:09
Videoyu Aç Yalçınlar Unlu Mamulleri Görkemli Bir Törenle Açıldı
A
a

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'yi hizmete açtı.

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde yeni bir hizmet alanı daha açıldı. Kule İç Mimarlık tarafından tüm işlemleri tamamlanan, İsmail Yalçın tarafından açılan Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe) Sultangazi halkına yeni ve leziz tatlar sunmak için hizmete açıldı. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, tarafından açılan Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe) açılış gününe özel çok özel tatlarından oluşan ikramları açılışa katılan herkese sunuldu.



Sultangazi’nin gelişip güçlenmesine katkıda bulunan, insanlara hizmet sunan ve istihdam sağlayan tüm girişimcilere destek vermek gerektiğini söyleyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, “Açılan yeni mekanlarla ilçemiz her geçen gün biraz daha güzelleşiyor. İsmail Yalçın kardeşimizin açmış olduğu bu nezih mekan hayırlı uğurlu olsun. Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin” dedi.



Açılışa sivil toplum Kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve siyasiler katıldı. Açılışa katılan bazı isimler şunlardı” Büyük Birlik Partisi (BBP) Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Altuntaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Recep Altuntaş,   Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Mehtap Mantarcı Sultangazi Belediyesi bir önceki dönem meclis üyesi Yunus Akkuzu, AK Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çiçek, Bitlis İl Dernek Başkanı Menderes Divarci, İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Osman Şeker, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir,  Sultangazi Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi, Xeki Yıldız, Hanefi Emre. Kule İç Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kule, Hisar Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Eren ve yüzlerce davetli katıldı.












































 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat