Vatandaşın Derdiyle Dertlenip Sevincine Ortak Olan Başkan Av. Abdurrahman Dursun

Okunma: 12589
Sultangazi 6 Aralık 2022 10:35
Videoyu Aç Vatandaşın Derdiyle Dertlenip Sevincine Ortak Olan Başkan Av. Abdurrahman Dursun
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, " Vatandaşı sevmeden, vatandaşın derdiyle dertlenip sevincine ortak olmadan gerçek başarı yakalanmaz " dedi.

Sultangazi’ye kazandırdığı eserlerle üç altın yılı tamamlamak üzere olduğumuz şu günlerde vatandaşın desteğini arkasına alarak Sultangazililere en kaliteli hizmeti sunan Av. Abdurrahman Dursun, daha ulvi gayelere, daha büyük hedeflere emin adımlarla yürüyor. Sultangazi’ye kazandırdığı eserlerle kendinden söz ettiren vatandaşın gönlünde taht kuran Av. Abdurrahman Dursun, hizmet ağını genişleterek çalışmalarını sürdürüyor.


Cenazeden cenazeye koşan, taziye yerlerinde vatandaşın acısını paylaşan, Düğün, nişan, kına merasimlerine katılan vatandaşın derdiyle dertlenip hüzünlenen. Sevincine ve mutluluğuna ortak olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun. “Başarıyı önce insanımızın yüreğine dokunarak kazanmayı hedefledik. Vatandaşın muhabbeti, teveccühü, desteği ve duasıyla bütün olumsuzlukların üstesinden geldik, yaşanılır bir Sultangazi’yi böyle inşa ettik” dedi.


Sultangazi’de yaşayan her ferde gönlünü açan, onların her sorununa ivedilikle eğilen çözüm önerileri sunan Başkan Av. Abdurrahman Dursun, yaşanılır bir Sultangazi inşa etmek için gecesini gündüzüne katarak Sultangazi’nin değerine değer katıyor.
 
1000
icon
AYKUT DARICA 6 Aralık 2022 20:53

Geçen hafta Kimliklerimizin değişimi için fotoğrahanede Ailemizin 5 kişi Biometrik fotoğrafa 375 tl para ödedim. Kızım ınstegramda site bulmuş ismi ''DİJİTALABC'' evde Cep Telefonunuz ile çekdiğiniz fotoğrafınızı dijital biometrik yaparak 10 tl ye gönderiyormuş. Fotoğrafcı 1 adet 10x15 baskıyı 5 tl ye basıyor. Kıssa hesap 50 tl+25 tl=75 tl nerde bizim 300 tl. Derler ya ben yandım siz yanmayın. Derim ki İnsanlara yardımcı olmak için bu bilgiyi yayalım ben üzerime düşen görevi yapayım gerisi size kalmış...

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat