Üzeyir Turmuş Muhtar Adaylığını Açıkladı

Okunma: 42908
Sultangazi 31 Mayıs 2023 18:20
Videoyu Aç Üzeyir Turmuş Muhtar Adaylığını Açıkladı
A
a

Türkiye'de yerel yönetim seçimlerine aylar kala Sultangazi'nin sevilen ismi, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Turmuş, Sultangazi İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel yönetim seçim heyecanı şimdiden his edilmeye başlandı. Kimi muhtar adayları nabız yoklarken, kimileri de muhtar adayı olduğunu açık açık kamuoyuna duyurdu. Kıran kırana geçmesi beklenen muhtar adaylığında Sultangazi’nin en büyük mahallelerinden biri olan İsmetpaşa Mahallesi’nde muhtar adaylığını açıklayan ilk isim Üzeyir Turmuş oldu. Sultangazi İlçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Üzeyir Turmuş, İsmetpaşa Mahallesi’nden Muhtarlığa aday olduğunu ilan etti. Muhtar Adayı Üzeyir Turmuş, tüm mahalle sakinlerinden destek bekliyor.
 
 
 
Dik duruşu, sağlam karakteri ve yardımsever kişiliğiyle öne çıkan vatandaşın derdiyle dertlenen, sevincine ortak olan, bıkmak tükenmek bilmeyen bir enerji, her hal ve şart altında yüzündeki eksilmeyen tebessümü ile vatandaşı kucaklayan Üzeyir Turmuş, “ Halka hizmet, Hakka hizmettir ” desturuyla yola çıktı. İsmetpaşa Mahallesi’nin sorunlarını yakından takip ettiğini buna göre çözüm önerileri sunacağını ifade eden Turmuş, “dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan tüm İsmetpaşalıların muhtarı olacağını” ifade etti.
 
 
 
 
 
1000
icon
Mehmet 30 Temmuz 2023 13:22

Adam resim çekerken bile dik durmamış bu nasıl dik duruş 😂

0 0 Cevap Yaz
Haci 31 Mayıs 2023 21:37

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat