Ümit Doğan ve Gazi Halkı Depremin Yaralarını Birlikte Sarıyor

Okunma: 6555
Sultangazi 21 Şubat 2023 12:37
Videoyu Aç Ümit Doğan ve Gazi Halkı Depremin Yaralarını Birlikte Sarıyor
A
a

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 ilde sebep olduğu büyük yıkımların ardından Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan ve Gazi Halkı yardım için seferber oldu. Afetzedelerin yaralarını sarmak için seferber olan Gazi Halkı kısa zaman diliminde 30 Kamyon ihtiyaç malzemesi toplayarak deprem bölgesine gönderdi.

En Büyük Dayanışma Gazi Mahallesi’nde
 
Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7’lik ve 7,6’lık depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. On binlerce insan hayatını kaybederken yüz binlerce vatandaş da yaralandı. Depremzedelerin yaralarının sarılması için yoğun bir çalışma yürütülürken İstanbul İli Sultangazi İlçesi Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan ve Gazi Halkı depremzedeler için harekete geçirdiği ‘Dayanışma Kampanyası’ ile deprem bölgesine 30 Kamyona yakın ihtiyaç malzemesi gönderdi. Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan  “Depremin yaralarını tüm imkanlarımızla Gazi Halkı olarak sarmaya devam ediyoruz” dedi.
 
Afet Bölgesinden Gazi Mahallesi’ne Gelen Afetzedelere Yardım Devam Ediyor
 
Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan ve Gazi halkı afet bölgesinden Gazi Mahallesi’ne yoğun bir şekilde gelen depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Gazi Mahallesi Muhtarlığında kurulan merkeze gelen depremzedelere kullanılmamış kıyafet, ayakkabı, bot, eldiven, atkı, bere, kalın çorap, iç giyim, gıda, hijyen ürünleri, bebek bezi ve maması gibi ürünler temin ediliyor.
 
Ümüt Doğan’ın Yardım Çağrısı Yerini Buldu
 
Depremin ilk günü yardım çağrısı yapan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Gazi Halkından gelen büyük destek karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gazi halkının depremzedelerle dayanışma ve harekete geçmesiyle birlikte Gazi Mahallesi Muhtarlığına kullanılmamış kıyafet, ayakkabı, bot, eldiven, bere, atkı, gıda ürünleri, bebek bezi ve maması, kişisel hijyen malzemeleri ve temizlik malzemeleri akın akın gelmeye başladı.    
 
 
Gazi Halkı Olarak Depremzedelerin Yanındayız
 
Depremin yaralarını tüm imkanlarıyla sarmaya devam ettiklerini dile getiren Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, “ Gazi Mahallemize gelen afetzedelerimiz Muhtarlığımızdan temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Gazi Halkının duyarlılığı sayesinde depremin ilk günden itibaren binlerce depremzedeye hizmet verdik. Gazi Mahallesine gelen depremzedelere yardımlarımız devam etmektedir. Yardım etmek isteyen halkımız yardımlarını Gazi Mahallesi muhtarlığına yapabilirler. Gazi Mahallesi Muhtarlığı ve Gazi Halkı olarak tüm imkanlarımızla depremzedelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” diye konuştu. ” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat