Ümit Doğan Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El, Dokunulmadık Yürek Bırakmayacağız

Okunma: 1941
Sultangazi 5 Aralık 2022 22:14
Videoyu Aç Ümit Doğan Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El, Dokunulmadık Yürek Bırakmayacağız
A
a

Gazi Mahallesini karış karış dolaşan ev ziyaretiyle vatandaşın gönlüne yüreğine konuk olan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, “Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El, Dokunulmadık Yürek Bırakmayacağız” dedi.

Emeğin, kardeşliğin, dostluğun en büyük temsilcisi olan, vatandaşın derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, sokak sokak, ev ev dolaşarak vatandaşın derdini sorununu dinliyor. Çözebildiği sorunları anında çözen Muhtar Ümit Doğan, çözemediklerini gerekli mercilere ileterek vatandaşın derdine derman oluyor.



Vatandaşın düğününe, nişanına, taziyesine ve cenazesine eksiksiz katılan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, inanç merkezlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Her yerde ve her koşulda tarafsızlığını gür sesle dile getiren Ümit Doğan, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese ve her kesime eşit davranıyor.


Cami cemaatiyle ne kadar samimiyse, Cemevi’ne olan samimiyeti de aynıdır. Emeğe değer veren bir kişilik olan Ümit Doğan, Gazi Mahallesine yapılan her hizmeti değerli buluyor, hizmeti yapan kuruma teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.


Vatandaşın takdirini toplayan onların övgüsüne mahzar olan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe bir arada yaşama kültürünü her geçen gün biraz daha geliştiriyor. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat