Ümit Doğan, Gazi Mahallesi'ni Geleceğe Hazırlıyoruz

Okunma: 3655
Sultangazi 5 Kasım 2021 10:09
Videoyu Aç Ümit Doğan, Gazi Mahallesi'ni Geleceğe Hazırlıyoruz
A
a

Gazi Mahallesini geleceğe hazırlamak, Sultangazi'nin gözde ve yaşanılabilir mahallesi haline getirebilmek amacıyla başlattığımız kutlu yürüyüşte, tüm azalarımız ve ekibimizle birlikte 2,5 yılımızı anlımızın akıyla doldurmanın gururunu yaşamaktayız.

Gazi halkından aldığımız güç ve destek ile ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla bir an olsun ara vermeden devam ettik. Halkımıza karşı her zaman şeffaf olacağımızı, yapacağımız tüm işleri halkımızla istişare ederek yapacağımızı taahhüt etmiştik. Bugüne kadar bunu başarmanın, sözümüzün arkasında durmanın haklı gururunu yaşamaktayım. Sizden aldığımız güç ve hizmet aşkıyla moralimizi bozmadık ve mahallemize hizmet etmeye var gücümüzle devam ettik.

Komşularımızın sıkıntılarını paylaştık, paylaşmaya devam ediyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Cadde ve sokaklarımızı yenilenmesi için belediyeyle sürekli diyalog içerisinde olmaya özen gösteriyoruz.

Durumu iyi olmayan maddi sıkıntı çeken vatandaşlarımızın durumunu Kaymakamlığa bağlı vakfa bildirerek çözüm yolları arıyoruz. Her yönüyle kendi kendine yetebilen bir Gazi Mahallesi olabilmek için uğraş veriyoruz. Halkımızın büyük desteğini arkamıza alarak inanç kurumlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı çalışmalarımıza ortak ederek başarıya ulaşmak istiyoruz.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat