Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Bayrampaşa İlçe Başkanlığına Yunus Bayramcı Atandı

Okunma: 2517
Sultangazi 17 Mart 2022 03:45
Videoyu Aç Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Bayrampaşa İlçe Başkanlığına Yunus Bayramcı Atandı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Bayrampaşa İlçe Başkanlığı görevine Yunus Bayramcı'nın atandığı açıkladı.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, atama sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi. “ Her geçen gün yeni katılımlarla gücümüze güç katıyoruz. Türkiye’nin birçok ilçesinde ilçe başkanlıklarımız var. Türkiye’nin 81 ilinde örgütlenmiş durumdayız. Hatırı sayılın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Yunus Bayramcı Başkanımızın atamasını gerçekleştirdik. Mazbatasını taktim ettik. Güzel işler başaracağından, seviyeli ilişkiler geliştireceğinden en ufak kaygı duymuyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Bayrampaşa İlçe Başkanı Yunus Bayramcı ise şunları söyledi. “ Böyle güzel bir ailenin mensubu olduğum için çok mutluyum. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir’in elinden mazbatamı almam beni ayrıca onurlandırdı. Bayrampaşa’da güzel işler başaracağımdan, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’i en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat