TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Başkan Süleyman Yiğitoğlu'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 4054
Sultangazi 9 Aralık 2021 09:09
Videoyu Aç TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Başkan Süleyman Yiğitoğlu'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Yiğitoğlu, Tüm Türkiye Dernekler Federasyon Başkanımızı İlçe Başkanlığımızda misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Bu vesile ile ilçemizin değerine değer katan projelerimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için Sayın Mevlüt Kandemir’e teşekkür ediyorum” dedi.



Mevlüt Kandemir’de, “ AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Süleyman Yiğitoğlu ile Sultangazi’miz için projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik. Samimi ev sahipliği için kendisine teşekkür ederim. Sultangazi için sivil toplum kuruluşları, siyasiler, mülki ve idari amirler hep birlikte seferber olursak güzel işler başaracağız” ifadelerini kullandı.



Ziyaret sırasında TÜRDEF Genel Başkan yardımcıları, ilçe başkanı ve Kadın Kolları Genel Başkanı hazır bulundu. Ziyaret sonunda AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, konuklarına teşekkür belgesi taktim etti.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat