TÜRDEF Genel Başkan Mevlüt Kandemir Başkanlığında Yeni Hedeflere İlerliyor

Okunma: 18532
Sultangazi 10 Eylül 2022 13:01
Videoyu Aç TÜRDEF Genel Başkan Mevlüt Kandemir Başkanlığında Yeni Hedeflere İlerliyor
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Mevlüt Kandemir liderliğinde kurulduğu günden bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalarla sivil toplum kuruluşlarına yeni bir misyon kazandırdı. TÜRDEF Bütün engellemelere ve kumpaslara rağmen gerçekleştirdiği programlarla ve etkinliklerle kendinden söz ettirmeyi başardı.

Genel Başkan Mevlüt Kandemir’in liderliğinde İstanbul Sultangazi il Dernekler Federasyonu (İSSİDEF) olarak kurulan büyük bir kuruluş, gelen yoğun talepler üzerine bünyesine yeni kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını da katarak Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) adını aldı. Çok kısa bir zaman içerisinde yapmış olduğu bir birinden değerli çalışmalarla kendinden söz ettirmeyi ve adını Türkiye gündemine altın harflerle yazdırmayı başardı.  


Türkiye’nin yedi bölgesi, seksen bir ili ve yüzlerce ilçeden de örgütlenen Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) yüzbinleri bünyesine katarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesinde temsilcilikler açarak sesini dünyaya duyuran Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Mevlüt Kandemir, Türkiye’nin ve dünyanın en saygın kurumları arasındaki yerini aldı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat