TÜRDEF Genel Başkan Mevlüt Kandemir Başkanlığında Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Okunma: 1367
Sultangazi 17 Eylül 2022 20:36
Videoyu Aç TÜRDEF Genel Başkan Mevlüt Kandemir Başkanlığında Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Mevlüt Kandemir Başkanlığında TÜRDEF Genel Merkezinde toplandı. Saat 17. 30 itibarıyla başlayan toplantıda önemli kararlar alındı.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Mevlüt Kandemir, Katıldığı Yönetim Kurulu toplantısında Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) ve son gelişmeler ile ilgili yaptığı değerlendirmeler hakkında bilgi verdi. Genel Başkan Kandemir’e Başkan Vekili Servet Başoğlu ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz da eşlik etti.



Özelikle yeni üyelik kartları ve Kurulan Radyo ve sosyal paylaşım siteleri konusunda istişarede bulunduklarını ifade eden Genel Başkan Kandemir, önümüzde ki ay Ankara’da bakanların, Milletvekillerinin de katılacağı bir kahvaltı vereceklerinin müjdesini verdi.


 
Genel Başkan Kandemir, “yapacağımız her olumlu hamle Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’i bir adım daha ileri taşımalıdır. TÜRDEF olarak ortaya koyduğumuz çok güzel çalışmalar oldu. Bizi istemeyen, önümüze taş koymaya çalışanlar elbette olacaktır. Biz bunlara takılıp kalmayacağız. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




 
 
1000
icon
İsa Çifçi 17 Eylül 2022 21:00

Ülkemiz için çalışmaya, planlama yapmaya heyecanla devam edeceğiz, İnşallah

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat