Suzan Dağlar Civan'dan Yeni Açılan İş Yerine Hayırlı Olsun Ziyaretti

Okunma: 5714
Sultangazi 17 Nisan 2022 04:54
Videoyu Aç Suzan Dağlar Civan'dan Yeni Açılan İş Yerine Hayırlı Olsun Ziyaretti
A
a

AK Parti Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde yeni açılan Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe) isimli iş yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, AK Parti Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Habat ile birlikte İsmail Yalçın’ın açtığı iş yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Ziyarette Dağlar Civan şunları söyledi. “İlçemizde faaliyete geçen her yeni işletme, gelişen ve cazibe merkezi haline gelen Sultangazi’mize değer katıyor. Artık her sektörde ticari işletmeler ilçemizde var olmakta ve hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını memnuniyetle söyleyebilir bir durumdayız. İsmail Yalçın kardeşimle uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptık. İsmail Kardeşim çok değerli bir insan. Açmış olduğu bu işletme hayırlı uğurlu olsun. Allah helalinden bol kazanç versin” dedi.



Başkan Suzan Dağlar Civan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yalçın “ Başkanımız Suzan Dağlar Civan’a, İlçe Başkan Yardımcımız Ömer Habat’a, Bir önceki dönem İl Genel Meclis Üyemiz Seyit Ateş’e, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Battal Isırkan’a, 50. Yıl bir önceki dönem Mahalle Başkanlarımız Mustafa Korkmaz’a ve Mevlüt Turgut’a, eski İlçe Yöneticisi Selami Akarsu'ya, Kule İç Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kule’ye bizleri ziyaret ettikleri için çok teşekkür ederim. Sayın ilçe Başkanım Suzan Dağlar Civan ile birlikte çok mücadele ettik. Birlikte birçok badire atlattık. İlçe Başkanımın ziyaretti beni ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 










 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat