Sultangazi Sinoplular Derneği Darı Bekaya İrtihal Edenler İçin Mevlit Okuttu

Okunma: 4481
Sultangazi 10 Mart 2022 21:21
Videoyu Aç Sultangazi Sinoplular Derneği Darı Bekaya İrtihal Edenler İçin Mevlit Okuttu
A
a

Sultangazi Sinoplular Derneği Genel Başkanı Servet Başoğlu, Sabri Başoğlu, Zeliha Başoğlu, Özgür Başoğlu, Nadire Demir ve bütün vefat edenleri için Merkezi Sultangazi Cebeci Mahallesinde bulunan Dernek lokalinde mevlit okuttu.

Sultangazi Sinoplular yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Servet Başoğlu tarafından gerçekleştirilen mevlit programına çok sayıda davetli katıldı. Din görevlisi Kenan Kibar Hoca tarafından okunan Mevlid-i Şerif duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Sultangazi Bir Önceki Dönem Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Yıldız, AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Murat Atbakıcı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlit programında Din görevlisi Kenan Kibar Hoca tarafından Kur-an’ı Kerim okudu, darı bekaya irtihal edenler için ilahiler söylenerek dualar edildi.



Sultangazi Sinoplular Derneği Genel Başkanı Servet Başoğlu, “Darı bekaya irtihal eden sevdiklerimiz için mevlit okuttuk. Allah mekânlarını cennet eylesin. Okuduğumuz Kuran-ı Kerimler kabul olsun, ettiğimiz dualar yerine ulaşsın. Ölmüşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi. 









1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat