Sultangazi Mevlana Ortaokulu Türkiye Şampiyonu Oldu

Okunma: 941
Sultangazi 13 Mayıs 2016 23:41
Videoyu Aç Sultangazi Mevlana Ortaokulu Türkiye Şampiyonu Oldu
A
a

Konya’da sona eren Kızlar Futsal Türkiye Ortaokul Şampiyonası’nda Sultangazi Mevlana Orta Okulu çok büyük başarı gösterdi ve şampiyon oldu.

Konya’da büyük heyecan yaratan Ortaokullar kız Futsal karşılaşmaları finale kalan İstanbul temsilcisi Sultangazi Mevlana Ortaokulu Kız Futsal takımı Adana temsilcisi ile karşılaştı. Zorlu karşılaşmada kıran kırana geçen maçta Sultangazi Mevlana Ortaokulu Adana temsilcisini 1 – 0 yenerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Konya’da bulunan herkes sevinç çığlıkları atarak bir birine sarıldı. 

Türkiye Şampiyonlarını İlk Kutlayan Altunay Oldu

Konya’da yapılan Ortaokullar Kız Futsal takımının şampiyonluğunu ilk kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay oldu. Konya’da bulunan öğrencileri ve öğretmenleri telefonla arayan Altunay, tebriklerini iletti. En kısa zamanda Türkiye şampiyonluk kupasını gururla kaldıran öğretmenleri ve öğrencileri makamında kabul edecek olan Altunay, bu başarıdan dolayı gururlandık dedi.

Demir, Emeği geçen herkesi kutluyorum 

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Türkiye Şampiyonu Olan Sultangazi Mevlana Ortaokulu Kız Futsal takımının başarısı ilçemize sevinç yaşatmıştır dedi. “Bu haklı gururu ilçemize ve bize yaşatan öğrencilerimi ve öğretmenlerimi kutluyorum. Sultangazi Mevlana Ortaokulu birçok dalda olduğu gibi Kız Futsal takımı olaraktan Türkiye şampiyonluğunu kazanarak yüzümüzü güldürmüştür. Sultangazi Mevlana Ortaokulu sadece Türkiye Birincilik kupasını kaldırarak bizleri sevindirmemiş, aynı zamanda Sultangazi’nin kötü imajını da değiştirmiştir. Artık Sultangazi’nin ismi televizyon ekranlarında alt yazılarla geçen olaylarla anılmayacak. Türkiye şampiyonu bir ilçe olarak anılacaktır” dedi.    

Eklin Altuğ, Başarının sırrı Çok Çalışmak

Mevlana Ortaokulu Müdiresi Fahriye Erkin Altuğ, “Öğretmenlerimiz Samet Koç ve Mehmet Bozkurt gecesini gündüzüne katarak öğrencilerini çalıştırmış, öğrenciler bu çalışma temposuna uyarak başarıyı yakalamıştır. Ben öğretmenlerimizin emeğini saygıyla karşılarken, terleriyle formalarını ıslatan gayret ve çabalarıyla rakiplerini alt eden öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

 
 
 
 

 
 
 
 
1000
icon
Ensar demirhan 16 Mayıs 2016 18:53

Merhaba.Ben ensar demirhan. Bu takım bizim okul.Helal olsun.Birisi bizim sınıftan.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat