Sultangazi İttifakı Kuruldu

Okunma: 1880
Sultangazi 6 Ocak 2022 20:15
Videoyu Aç Sultangazi İttifakı Kuruldu
A
a

Sultangazi Kurucu İlçe Başkanları toplantısının ikincisi Gelecek Partisi Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Ramazan Altan'ın ev sahipliğinde Dilek Cafe ve Restoranda gerçekleşti.

Geçtiğimiz aylarda Esenbahçe Cafe ve Restoran’da ilki gerçekleşen, Sultangazi Kurucu İlçe Başkanları toplantısı büyük yankı bulmuş, hayatını kaybeden iki ilçe başkanının dışındaki tüm ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşmişti. Bugün Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan’ın, ev sahipliğinde Sultangazi Kurucu İlçe Başkanları toplantısının ikincisi geniş bir katılımla Dilek Cafe Restoranda gerçekleşti.



Sultangazi’nin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda İktidar Partisi AK Parti’den Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım mazereti dolayısıyla katılmazken diğer partilerin kurucu ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, özel şirket yetkilileri ve basın mensupları hazır bulundu. 


 
Sultangazi İttifakı Kuruldu


Yaklaşık 55 davetlinin katıldığı kahvaltı programı bir yıl önce aramızdan ayrılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Bingöl ve Sultangazi Demokrat Parti (DP) Kurucu İlçe Başkanı Mahmut Yılmaz’ın ruhlarına Fatiha okunarak başlandı. Sultangazi’nin sorunlarının masaya yatırıldığı istişare toplantısında bu oluşumun isimlendirilmesi gündeme geldi. Yapılan oylama da oy birliği ile oluşumun adı "Sultangazi İttifakı" olarak belirlendi.



Toplantının ardından bir açıklama yapan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan Sosyal Medya hesabından şunları yazdı. “ Programımıza iştirak eden Siyasi Parti İl yöneticilerine, ilçe başkanlarımıza, Kurucu İlçe başkanlarımıza, Konfederasyon, Federasyon, Dernek Başkanlarımıza, spor kulübü temsilcilerimize, iş insanlarımıza ve basın mensuplarımıza gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum.



Ayrıca 'Sultangazi İttifakı' isim önerisini sunan Doğu Güneydoğu Anadolu Dernekleri  Konfederasyonu Genel Başkanı Seyit Ateş beye ve Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan beye açık oylama ile ismi tescil eden Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanımız Ramazan Altan,a ve oylamada isme evet oyu veren tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat