Sultangazi'de Muhteşem Düğün

Okunma: 6309
Sultangazi 23 Haziran 2021 14:16
Videoyu Aç Sultangazi'de Muhteşem Düğün
A
a

Sultangazi'nin tanınmış ve sevilen isimlerinden Sultangazi Erzurumlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Dürdane Yiğit ve Aslan Yiğit'in dünyalar güzeli biricik kızı Tuğba Yiğit, Arzu Bener ve Hamdi Bener'in yakışıklı oğlu Seyit Bener'in Dostlar Düğün Salonunda 22. 06. 2021 Salı günü akşam yapılan düğün töreni muhteşemdi.

Sultangazi'de Yiğit Ailesi ile Bener Ailesi, dünyalar kadar sevdikleri evlatları Tuğba ve Seyit Bener'in muhteşem düğün töreniyle dostlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadılar. 



Sultangazi Erzurumlular yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Dürdane Yiğit,  Aslan Yiğit çifti ve Arzu, Hamdi Bener Çifti gelen konuklarını kapıda karşıladı. Yiğit ve Bener ailesinin misafirperverlik yaptığı düğün töreni tek kelimeyle muhteşemdi. 



Gelin ve damat'ın alkış ve zılgıtlarla salona girmeleri muhteşem bir atmosfer oluşturdu. Davetliler ayağa kalkarak genç çifti alkışladı. Piste ilk danslarını yapan Tuğba ve Seyit Bener çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mutluluğa yelken açan genç çiftlerin yakınları da piste çıkarak yöresel oyunlar ve hayal çekerek onların mutluluğuna ayrı bir coşku kattılar.



Sultangazi Erzurumlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Dürdane Yiğit,  Düğün törenine katılan, davetlilere teşekkür ederek şunları söyledi. “Yüce Allah, herkese evlatlarının mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin. Düğüne katılarak sevincimize ortak olan tüm konu komşu ve dostlarıma en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bu mutlu günümüzde telefonla arayan, mesaj atan, telgraf çeken, çelenk gönderen sevincimize ortak olan herkesten Allah razı olsun" dedi. 
 
1000
icon
Nuray öztürk 23 Haziran 2021 15:01

Tubaya ve seyite ömür Boyu mutluluklar ve sadetler diliyorum

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat