Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Adıyaman'da Umudu Büyütüyor

Okunma: 5989
Sultangazi 23 Şubat 2023 02:56
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Adıyaman'da Umudu Büyütüyor
A
a

Depremin ilk anından itibaren zamana karşı mücadele eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, tüm birimleriyle Adıyaman'da depremzedelerin umudunu büyütmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki depremin ardından tüm birimleriyle afet bölgesi için seferberlik başlatan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, arama kurtarma çalışmalarının ardından depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için harekete geçti.


 
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası binlerce evin yıkıldığı Adıyaman’da depremzedeler için Sultangazi Belediyesinin hazırladığı konteyner kente geçiş bugün başlıyor. Yaklaşık 2 bin kişinin barınacağı konteyner kentte çalışmaların sonuna gelindi.


 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ziyaret ettiği konteynır kenttin son kontrolleri yapıldı. Av. Abdurrahman Dursun’un depremin ilk gününden buyana verdiği gayretli emek ve çalışma Adıyamanlı hemşerileri tarafından takdirle karşılandı.




 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat