Recep Güven, KUY - DER Yönetimi İle Görüştü

Okunma: 1573
Sultangazi 29 Mart 2022 15:33
Videoyu Aç Recep Güven, KUY - DER Yönetimi İle Görüştü
A
a

AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven, Beraberindeki Uğurmumcu Mahallesi Halkla İlişkiler Başkanı Engin Koç ve Yönetimi ile birlikte Küçük Uğurmumcu Mahallesi'nde bulunan KUY-DER Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven, uzun zamandan beri muammaya dönüşen küçük Uğurmumcu Kentsel dönüşüm Projesi’nin ev sahipleri olan KUY – DER Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetimini ziyaret etti. Yapılan istişarelerin ardından Güven, Dernek Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetimine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 



Yıllar önce başlayan ve bir türlü anlaşma sağlanamayan kentsel dönüşüm projesi mağdurlarıyla bir araya gelen Recep Güven, KUY – DER yönetimiyle durum değerlendirmesi yaptı. Sorunları birinci ağızdan dinleyen Güven bazı notlar alarak bunları gerekli mercilere ileteceğini ifade etti. Biz hiç kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Karşılıklı müzakerelerle tüm sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Aldığım notları hem bulunduğum halkla ilişkiler biriminde, hem de ilçe başkanlığımıza iletilmek üzere Halkla ilişkiler başkanıma ileteceğim. Umarı bu görüşmenin ardında karşılıklı görüşmelerle sorunlar çözülür” dedi.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat