Ramazan Yıldırım Depremin Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Okunma: 6730
Sultangazi 23 Şubat 2023 15:58
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım Depremin Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor
A
a

Depremin ilk gününden itibaren her türlü desteğini seferber eden İş insanı aynı zamanda Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, Depremzedelerin yaralarını sarmaya onların acılarına ortak olmaya devam ediyor.

Ramazan Yıldırım, hem maddi hem manevi desteğiyle merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Türkiye’nin acısını hafifletmeye çalışıyor.


 
Onurlu duruşu, Mütevazi kişiliği ile örnek bir davranış sergileyen Ramazan Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası zaman kaybetmeden Drejan Merkez Koşarlar Derneği olarak yardım kampanyası başlatmış, ardından Adıyaman’a giderek arama kurtara ekiplerine elinden geldiğince yardımcı olmuştur. Günlerce enkaz yığınlarının bulunduğu alanda depremzedelerin acılarına ortak olan Yıldırım,  depremzedelerle beraber sabahlara kadar bir canı kurtarmak için emek harcamıştır.


 
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, 10 ilde yıkıma ve ölümlere neden oldu. Büyük bir felaketin yaşandığı deprem bölgesine yardımlar akın akın sürerken İstanbul’da ikamet eden Adıyaman Gergerli iş insanı Ramazan Yıldırım, Drejan Merkez Koşarlar Derneği olarak 3 TIR dolusu gıda, ısınma ve giyecek malzemesini afet bölgesine gönderdi. AFAD koordinasyon merkezine teslim edilen yardım TIR ları işlemin tamamlanmasının ardından deprem bölgesinden ayrıldı. İş insanı Ramazan Yıldırım, 10 ilimizde gözyaşı varken bizim gözümüze nasıl uyku girebilir. Biz Drejan Merkez Koşarlar Derneği olarak Her zaman desteğe hazırız" dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat