Oses’in Ankara Şubesinin Açılışını Adıyaman Milletvekilleri gerçekleştirdi

Okunma: 515
Türkiye 5 Mayıs 2016 22:39
Videoyu Aç   Oses’in Ankara Şubesinin Açılışını Adıyaman Milletvekilleri gerçekleştirdi
A
a

Oses yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Ankara şubesi açılışını TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara gerçekleştirdi.

 
Türkiye’de ki 750 şubesiyle dev bir potansiyeli temsil eden, Oses kalitesini Uzak Doğudan Avrupa’ya taşıyan Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, Ankara şubesinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. AK Parti Adıyaman Milletvekili TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ile birlikte açılış kurdelesini kesen Yaşar, yeni şubenin hayırlara vesile olmasını diledi.


 
“Biz birlikte büyük aileyiz” özdeyişiyle yola çıkan, başarı basamaklarını bir bir tırmanarak yükselişini sürdüren Oses ailesinin öyküsü el arabası ile başlayıp fabrikasyon gibi bir deve dönüşmesiyle ivme kazanmış, emek ve gayretlerle bu yükseliş günümüzde de devam etmektedir. Başarının sırrı çok çalışmaktan geçer, diyerek her açılışta bismillah diyerek yola koyulan Osman Yaşar, Ankara Açılışında da bu sihirli sözcüğü ağzından düşürmedi.

   

 


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat